Ο αετός του Verreaux

Έχει ύψος περίπου 75 έως 95 cm. Το μέσο βάρος για τα αρσενικά είναι 3,7 κιλά και για τα θηλυκά είναι 4,5 κιλά. Έχει άνοιγμα φτερών έως 2,2 m. Τα νεαρά άτομα είναι συνήθως ανοιχτό και σκούρο καφέ με μαύρο πρόσωπο. Δομικά, μοιάζει πολύ με τον Χρυσό Αετό του Βόρειου Ημισφαιρίου και τον Αετό της Αυστραλίας με τη σφήνα.

Η εικόνα του Verreaux's Eagle έχει λάβει άδεια βάσει Creative Commons Απόδοση .
Πρωτότυπη πηγή: Δική δουλειά
Συντάκτης: Νφμαλάν

Το Verreaux's Eagle ταξινομείται ως λιγότερο ανησυχητικό. Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για κατηγορία υψηλότερου κινδύνου. Ευρεία και άφθονα ταξί περιλαμβάνονται σε αυτήν την κατηγορία.



Το Eagle Verreaux (Aquila verreauxii), γνωστό στην πατρίδα του στην Αφρική απλώς ως Μαύρος Αετός, είναι ένα μεγάλο αρπακτικό πουλί. Ο αετός ζει σε όλη την Αφρική, ειδικά στην υποσαχάρια Αφρική, συνήθως σε ορεινές περιοχές. Έχει ύψος περίπου 75 έως 95 cm (30 έως 38 in). Το μέσο βάρος για τους άνδρες είναι 3,7 κιλά (8 λίβρες 02 ουγκιές) και για τα θηλυκά είναι 4,5 κιλά (9 λίβρες 14 ουγκιές). Έχει άνοιγμα φτερών έως 2,2 m (7,2 ft). Είναι μαύρο με ξεχωριστό λευκό σημάδι V στην πλάτη του. Περισσότερο



Το Eagle-κουκουβάγια της Verreaux κυμαίνεται από 66-75 cm (26-30 in) σε μήκος. Αυτό το είδος μπορεί να φτάσει ένα φτερό 2 m (6,5 ft) και ζυγίζει από 1600 έως 3115 γραμμάρια (ίση με 3,5 έως 7 λίβρες). Στην εμφάνιση, διακρίνονται από ένα υπόλευκο οβάλ πρόσωπο με μαύρο περίγραμμα, ροζ βλέφαρα, πορτοκαλί μάτια και δύο τούφες φτερών στα αυτιά τους. Τα φτερά τους είναι σκούρο καφέ στην κορυφή και ανοιχτό γκρι κάτω. Συμπεριφορά - Είναι νυχτερινά πουλιά και ψηλά σε ψηλά δέντρα. Περισσότερο

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Eagle Owl του Verreaux μπορείτε να βρείτε εδώ Village Weaver ~ Ploceus cucculatus ~ φωτογραφία που τραβήχτηκε από την κάμερα Elephant Plains. * επίσης γνωστό ως υφαντής με κουκίδες * Αναπαράγεται σε μικρές αποικίες, πολλές φωλιές φαίνονται να κρέμονται από ένα δέντρο (βλ. εικόνα). * Τρέφεται με νέκταρ και έντομα. Περισσότερο

Ο αετός της Verreaux Edwin Sadd / www.osfimages.com Οι αετοί της Verreaux στη φωλιά με έναν γκόμενα David Hosking / www.flpa-images.co.uk Κοντινό πλάνο του αετού της Verreaux Malcolm Schuyl / www.flpa-images.co.uk Κλείσιμο επάνω από έναν αετό της Verreaux M. Watson / www.ardea.com Ο αετός της Verreaux σκαρφαλώνει πάνω σε έναν βράχο Winfried Wisniewski / StillPictures.com Ο αετός της Verreaux στο έδαφος Winfried Wisniewski / www.flpa-images.co.uk Ο αετός της Verreaux John Cancalosi / naturepl. Περισσότερο

Το Eagle Verreaux (Aquila verreauxii), επίσης γνωστό ως Αφρικανικός Μαύρος Αετός ή Μαύρος Αετός, είναι ένα μεγάλο αρπακτικό πουλί. Το όνομά του τιμά το Γάλλο φυσιολάτρη Jules Verreaux. Κατανομή / Εύρος Αυτός ο αετός είναι ένας μόνιμος κτηνοτρόφος σε ολόκληρη την Αφρική, ιδίως στην υποσαχάρια Αφρική, και μπορεί συνήθως να βρεθεί σε ορεινές περιοχές. Περισσότερο

Το Eagle-Owl του Verreaux είναι ένα πουλί της Νότιας Αφρικής που ανήκει στην ομάδα οικογένειας πουλιών strigidae που περιλαμβάνει πουλιά όπως οι τυπικές κουκουβάγιες. Η περιγραφή του Eagle-Owl του Verreaux (λατινική ονομασία Bubo lacteus) βρίσκεται στην 7η έκδοση των Roberts Birds της Νότιας Αφρικής. Το Bubo lacteus μπορεί να αναγνωριστεί γρήγορα από τον μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης του Roberts 402 και η λεπτομερής περιγραφή αυτού του πουλιού βρίσκεται στη σελίδα 258. Περισσότερο

Ντοκιμαντέρ του Verreaux's Eagle | Mountain Rivals - FactualTV = Ντοκιμαντέρ Eagle του Verreaux | Mountain Rivals - Εγγραφή FactualTV Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Μη έγκυρο όνομα ή κωδικός! Ξεκινήστε Πώς λειτουργεί Βιβλιοθήκη λέξεων-κλειδιών Γίνετε θαυμαστές μας! RSS! Στοιχεία φόρουμ στο καλάθι: 0 Ταμείο | Επεξεργασία ταξινομήσεων - * Πιο δημοφιλή * Κορυφαία βαθμολογία * Πιο πρόσφατα Περισσότερο

brindle pit bull κουτάβι εικόνες

Μερικές φορές οι Eagles του Verreaux φαίνονται ικανοί να ρυθμίζουν τους πληθυσμούς hyrax λαμβάνοντας ένα σημαντικό ποσοστό των ανώριμων και των ενηλίκων. Η απομάκρυνση του Verreaux's Eagles, ως εκ τούτου, αυξάνει σημαντικά τους πληθυσμούς hyrax στο κενό που δημιουργείται, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό για βόσκηση με μικρά ζώα, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει το κόστος για τους μικρούς κτηνοτρόφους (Davies & Ferguson 2000). Οι Eagles της Verreaux προτιμούν ορεινές περιοχές όπου το βραχώδες έδαφος είναι ραγισμένο και σχισμένο πιθανότατα επειδή το υβρίδιο θήρα του μπορεί πάντα να βρει καταφύγιο σε τέτοιες περιοχές. Περισσότερο