Περιστέρι ντέφι

Πρόκειται πάρα πολύ για ένα είδος πυκνών δασών, συμπεριλαμβανομένων πυκνών κήπων και φυτειών καστορέλαιο, κακάου και καουτσούκ. Ως εκ τούτου, αυτό το ντροπαλό είδος εμφανίζεται συνήθως όταν ξεπλένεται ενώ τρέφεται με το δάπεδο του δάσους, το Tambourine Dove χτίζει μια αδύναμη φωλιά ραβδί χαμηλή σε ένα αλσύλλιο ή σύγχυση αμπέλου και γεννά δύο αυγά με κρέμα. Και τα δύο φύλα επωάζονται, αν και αυτή η εργασία εκτελείται κυρίως από το θηλυκό, και τα αυγά εκκολάπτονται σε 13 ημέρες με άλλες 13–14 ημέρες μέχρι να ξεφύγουν. Οι νεοσσοί τρέφονται με παλινδρομικά τρόφιμα.

κουτάβια μίξης λαμπραντόρ pitbull
Η εικόνα του Tambourine Dove έχει λάβει άδεια βάσει του Creative Commons Απόδοση-κοινή χρήση όμοια .
Πρωτότυπη πηγή: Άλαν Μάνσον
Συντάκτης: Άλαν Μάνσον

Το Tambourine Dove ταξινομείται ως λιγότερο ανησυχητικό. Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για κατηγορία υψηλότερου κινδύνου. Σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνονται εκτεταμένα και άφθονα ταξί.



Το Tambourine Dove (Turtur tympanistria) είναι ένα περιστέρι που είναι ένα ευρέως διαδεδομένο πουλί αναπαραγωγής σε δασικές εκτάσεις και άλλη πυκνή βλάστηση στην Αφρική νότια της ερήμου της Σαχάρας. Το εύρος της εκτείνεται από τη Σενεγάλη ανατολικά έως την Αιθιοπία και την Κένυα και νότια από την ανατολική Αφρική έως τη νοτιοανατολική Νότια Αφρική, αλλά απουσιάζει από τις ξηρότερες περιοχές της νοτιοδυτικής Αφρικής. Υπάρχει ένας πληθυσμός στα νησιά των Κομορών. Περισσότερο



δάπεδο, το The Tambourine Dove χτίζει μια εύθραυστη ραβδί φωλιά χαμηλή σε ένα αλσύλλιο ή σύγχυση αμπέλου, και γεννά δύο αυγά σε κρεμ χρώμα. Και τα δύο φύλα επωάζονται, αν και αυτή η εργασία εκτελείται κυρίως από το θηλυκό, και τα αυγά εκκολάπτονται σε 13 ημέρες με άλλες 13-14 ημέρες μέχρι να φύγουν. Οι νεοσσοί τρέφονται με παλινδρομικά τρόφιμα. Το Tambourine Dove είναι ένα μικρό παχουλό περιστέρι, συνήθως μήκους 22 εκατοστών. Το αρσενικό έχει ένα λευκό πρόσωπο με μια μαύρη κηλίδα πίσω από το μάτι, τα λευκά τμήματα και μια γκρι κορώνα. Περισσότερο

Διανομή περιστεριού ντέμφου στη νότια Αφρική, με βάση τη στατιστική εξομάλυνση των εγγραφών από το πρώτο SA SA Atlas Project (μονάδα δημογραφίας ζώων, Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν, εξομάλυνση από Birgit Erni και Francesca Little). Τα χρώματα κυμαίνονται από σκούρο μπλε (πιο συνηθισμένο) έως κίτρινο (λιγότερο κοινό). Δείτε εδώ για την τελευταία διανομή από το SABAP2. Τρόφιμα Τρώει μια ποικιλία φρούτων, σπόρων και ασπόνδυλων, συνήθως σε τροφή στο έδαφος. Περισσότερο



Το Tambourine Dove (Λατινική ονομασία Turtur tympanistria) περιγράφεται στο Roberts Birds της Νότιας Αφρικής, 7η Έκδοση. Αυτό το πουλί έχει έναν μοναδικό αριθμό Ρόμπερτς 359 και θα βρείτε μια πλήρη περιγραφή αυτού του πουλιού στη σελίδα 288 και μια εικόνα του Περιστέρι Tambourine στη σελίδα 273. Το Περιστέρι Tambourine ανήκει στην οικογένεια των πουλιών που ταξινομούνται ως columbidae. Περισσότερο

πόσο μεγάλο είναι ένας μίνι αυστραλιανός βοσκός