Γλάρος με χελιδόνι

Είναι ο μόνος πλήρως νυχτερινός γλάρος και θαλασσοπούλι στον κόσμο,

yorkie και shih tzu dog

Το Swallow-tailed Gull ταξινομείται ως Least Concern. Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για κατηγορία υψηλότερου κινδύνου. Σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνονται εκτεταμένα και άφθονα ταξί.



Ο γλάρος μπορεί να φωλιάσει οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, ο «χειμώνας» δεν είναι καλά καθορισμένος για αυτό, αλλά τα περισσότερα πουλιά διασκορπίζονται τον Οκτώβριο-Φεβρουάριο. Ορισμένοι βόρειοι γλάροι, συμπεριλαμβανομένων των Sabine, γίνονται εν μέρει νυχτερινό όταν έρχονται στις τροπικές περιοχές το χειμώνα. Αυτό τους επιτρέπει να αποφεύγουν την υπερθέρμανση, καθώς και να ληστεύονται από τα φρεγάτα (Fregata). Το φαγητό τους - μικρά ψάρια, καλαμάρια και μεγάλο πλαγκτόν - είναι επίσης πιο διαθέσιμο τη νύχτα, όταν έρχεται κοντά στην επιφάνεια. Περισσότερο



* Swallow-tailed Gull, ισημερινό θαλασσοπούλι στην οικογένεια γλάρων Laridae * Swallow-tailed Kite, elanid kite που αναπαράγεται από τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες έως το ανατολικό Περού και τη βόρεια Αργεντινή * Swallow-tailed Moth, σκώρος της οικογένειας Geometridae Disambig grey.svg Αυτή η σελίδα αποσαφήνισης παραθέτει άρθρα που σχετίζονται με τον ίδιο τίτλο. Περισσότερο

Το Swallow-tailed Gull (Creagrus furcatus) είναι ένα ισημερινό θαλάσσιο πτηνό στην οικογένεια γλάρων Laridae. Είναι το μοναδικό είδος στο γένος Creagrus, το οποίο προέρχεται από τη λατινική Creagra και την ελληνική kreourgos που σημαίνει κρεοπωλείο, επίσης από kreas, κρέας. Σύμφωνα με τον Jobling θα σήμαινε «γάντζος για κρέας» που αναφέρεται στον αγκιστρωμένο λογαριασμό αυτού του είδους. Περιγράφηκε για πρώτη φορά από τον Γάλλο φυσιολόγο και τον χειρούργο Adolphe-Simon Neboux το 1846. Περισσότερο



Ο γλάρος με χελιδόνι-ουρά (Creagus furcatus) είναι ένα νυχτερινό θαλάσσιο πουλί ζωοτροφής που αναπαράγεται κυρίως στα Νησιά Γκαλαπάγκος. μερικά ζευγάρια φωλιάζουν στο νησί Malpelo στα ανοικτά της Κολομβίας (Harrison 1983). Τα ζεύγη φωλιών τρέφονται κοντά στα νησιά τους που φωλιάζουν, αλλά όταν δεν αναπαράγεται, ο γλάρος ταξιδεύει ευρέως στην περιοχή Humboldt Current, συμπεριλαμβανομένου του Βορρά όπως του Παναμά και του νότου στο Περού. Η συνήθεια της νυκτερινής τροφής είναι μοναδική στους γλάρους. Η διατροφή του είναι καλαμάρια και ψάρι (Harris 1970). Περισσότερο

Το Swallow-tailed Gull δεν έχει διαρθρωτικές ή φτέρωμα μεταξύ αρσενικών και θηλυκών. Κατά την αναπαραγωγική περίοδο, ο ενήλικος έχει ένα μαύρο φτερωτό κεφάλι και ένα φωτεινό κόκκινο σαρκώδες χείλος γύρω από κάθε μάτι. Εκτός της περιόδου αναπαραγωγής, το κεφάλι είναι λευκό και το χείλος των ματιών γίνεται μαύρο. Έχει γκρίζο άνω στήθος, γκρι μανδύα και μαύρες άκρες πτέρυγας. Ο κυρίως μαύρος λογαριασμός έχει μια λευκή αντίθεση. Περισσότερο

Το Swallow-tailed Gull Το Swallow-tailed Gull είναι ένα ισημερινό θαλασσοπούλι στην οικογένεια γλάρων Laridae. Το είδος είναι ενδημικό στα Νησιά Γκαλαπάγκος. Όταν δεν αναπαράγεται, είναι εντελώς πελαγικό, μεταναστεύοντας ανατολικά προς τις ακτές του Ισημερινού και του Περού. Είναι μοναδικό μέσα στους γλάρους να ταΐζει αποκλειστικά τη νύχτα (Harris 1970), τρώγοντας κυρίως καλαμάρια. Αναπαράγεται αποικιακά καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα είδη γλάρων γεννά ένα μόνο αυγό ανά απόπειρα αναπαραγωγής (Agreda & Anderson 2003). Περισσότερο



les images similaires Swallow-tailed Gull It is ... 1024 x 682 · 53 kB · jpegwww.gallery.divebums.comhttp: //www.gallery.divebums.com/d/26059-2/DPP_0019.jpgAfficher les εικόνες similaires Swallow -Eeded Gull ... 600 x 400 · 66 kB · jpegwww.sofnet.orghttp: //www.sofnet.org/file/Swallow-tailed+Gull_MS.jpg? Path = 2 & ID = 3589 & File = Swallow-tailed + Gull_MS.jpgAfficher les images similaires The Boston Nature Center ... 750 x 501 · 111 kB · jpegwww.delsolar.orghttp: //www.delsolar.org/nature/webs/boa09invitation/swallowtailedgull5.jpgAfficher les images similaires Swallow-tailed Gulls610 x 450 · 69 kB · jpegwww.questconnect.orghttp: //www.questconnect.org/images/swallow_tail_gull. Περισσότερο

Ο γλάρος (Creagrus furcatus) των Νήσων Γκαλαπάγκος είναι εντυπωσιακός ... Άλλο Το παρακάτω είναι μια επιλογή αντικειμένων (καλλιτεχνικά στιλ ή ομάδες, κατασκευές, εκδηλώσεις, φανταστικοί χαρακτήρες, οργανώσεις, δημοσιεύσεις) που σχετίζονται με το «χελιδόνι-ουρά» γλάρος * * γλάρος (πουλί) Οι πτυχές του θέματος του γλάρου στην ουρά συζητούνται στις ακόλουθες πρόσθετες πηγές περιεχομένου. * Περιοδικά * Νησιά Παγκό. Περισσότερο

Οι πτυχές του θέματος του γλάρου με τα χελιδόνια συζητούνται στα ακόλουθα μέρη στο Britannica. Διάφορες αναφορές * περιγραφή (σε γλάρος (πουλί)) ... Αφθονία στην Αρκτική, ο γλάρος της Σαμπίν (Xema sabini) έχει μια διχάλα ουρά και συνήθεια να τρέχει και να μαζεύει φαγητό σαν βροχοπούλι. Ο γλάρος (Creagrus furcatus) των Νήσων Γκαλαπάγκος είναι ένα εντυπωσιακό ... Περισσότερο

Το Swallow-tailed Gull (Creagrus furcatus) είναι ένα ισημερινό θαλάσσιο πτηνό στην οικογένεια γλάρων Laridae. Το είδος είναι ενδημικό στο Gal Περισσότερο

γερμανικός βοσκός χρώματα μαύρο & μαύρισμα

Το Swallow-tailed Gull (Creagrus furcatus) είναι ένα ισημερινό θαλάσσιο πτηνό στην οικογένεια γλάρων Laridae. Είναι το μόνο είδος στο γένος Creagrus. Περιγράφηκε για πρώτη φορά από τον Γάλλο φυσιολόγο και τον χειρούργο Adolphe-Simon Neboux το 1846, το ειδικό επίθετό του που προήλθε από το λατινικό φουρκά «διχαλωτό πιρούνι». Το είδος είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου ένα ενδημικό αναπαραγωγής των Νήσων Γκαλαπάγκος, αν και μερικά ζευγάρια φωλιάζουν αναπαράγονται στο νησί Malpelo στα ανοικτά των ακτών της Κολομβίας. Περισσότερο

Γλάρος με ουρά χελιδόνου, ζευγάρωμα, αρσενικό στην κορυφή, θηλυκό ακριβώς ορατό παρακάτω, Creagrus furcata, Wolf Island Αγορά μιας εκτύπωσης αυτής της εικόνας Πώς να ζητήσετε, να αγοράσετε ή να αδειοδοτήσετε αυτήν την εικόναΠροσθήκη στο φως πίνακα Γλάρος με ουρά. ID Εικόνας: 01752 Είδη: Γλάρος Swallowtail, Creagrus furcata Τοποθεσία: Νησί South Plaza, Νησιά Γκαλαπάγκος, Ισημερινός Γλάρος με χελιδόνι. Περισσότερο

εργαστήριο mix golden retriever

Το Swallow-tailed Gull (Creagrus furcatus) είναι ένα είδος θαλάσσιου πτηνού της οικογένειας γλάρων. Βρίσκεται στις ισημερινές θάλασσες όπου περνά τον περισσότερο χρόνο του κυνηγώντας στον ανοιχτό ωκεανό. Ο κύριος τόπος αναπαραγωγής του βρίσκεται στα βράχια των μεγαλύτερων Νήσων Γκαλαπάγκος και σε μερικά από τα μικρότερα νησιά. Βρίσκεται συνήθως στα ανατολικά νησιά όπου το νερό είναι πιο ζεστό. Βρίσκεται επίσης σε μικρότερους αριθμούς στο νησί Malpelo στα ανοικτά των ακτών της Κολομβίας. Περισσότερο

ενός γλάρου με ουρά χελιδόνι στέκεται πάνω σε ένα βράχο, Νησιά Γκαλαπάγκος, Εκουαδόρ (Creagrus furcatus) 2801922Προσθήκη εικόνας στο LightboxΠροσθήκη φωτογραφίας στο καλάθιΠροσφορά εικόνας πιστότηταςΥπολογισμός τιμής1598R-244522Γλάρος με ουρά, πλάγια όψη5398217Προσθήκη εικόνας στο LightboxΠροσθήκη φωτογραφίας στο CartRights Tailed Gull, Creagrus Furcatus1179719Προσθήκη εικόνας στο LightboxΠροσθήκη φωτογραφίας στο καλάθιΔιαχειριζόμενη εικόναΑπολογισμός τιμής1515-264875Πολυτερή ουρά πεταλούδα (Papilio rumonzovia) 492811Προσθήκη εικόνας στο LightboxΠροσθήκη φωτογραφίας στο καλάθιΔιαχειριζόμενη εικόναΥπολογισμός τιμής1370-4591Αποκατασκευή0166 30832 Ζευγάρωμα γλάροι με χελιδόνι, Larus furcatus, Tower Island aka Genovesa Island, Galapagos Περισσότερο

Οι γλάροι και τα τροπικά πτηνά έχουν κάνει αυτούς τους βράχους εκεί σπίτι. Μια εισαγωγή στα Νησιά Γκαλαπάγκος από τον Eduardo Jorge / κοινότητα ταξιδιών, αναψυχής και αναψυχής. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον για μένα, φωτογραφικά, ήταν δύο κοινά πουλιά: τα boobies (τρία είδη) και το Swallow tailed Gull. Πορτραίτο στα νησιά Enchanted των Bloom, Sherman / PSA Journal Τα μπαλώματα είναι ένας κύριος προορισμός για πολλά χερσαία πτηνά, όπως τα Nazca Boobies και οι γλάροι. Περισσότερο

Οι γλάροι με χελιδόνι-ουρά φωλιάζουν σε μικρές αποικίες σε νησιά συγκεντρωμένα στο ανατολικό αρχιπέλαγος, αναπαράγονται όλες τις εποχές του χρόνου. Το τελετουργικό ερωτοτροπίας τους περιλαμβάνει αμοιβαίο πάθος, ρίψη κεφαλής και ανατροπή φαγητού από το αρσενικό. Οι νέοι έχουν μια αναγνωρίσιμη σκληρή κλήση, που αποτελείται από μια αρχική κραυγή που εμφανίζει το κόκκινο χάσμα και τη γλώσσα τους, μια μη χαρακτηριστική κουδουνίστρα και έναν τελικό θόρυβο κλικ, ο οποίος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ηχώ-θέση κατά τη διάρκεια της νυχτερινής σίτισης. Περισσότερο