Το Cockatoo του Goffin

Το Tanimbar Corellas ζυγίζει κατά μέσο όρο περίπου 250 g για τις γυναίκες και 300 g για τους άνδρες. Είναι περίπου 31 cm από το κεφάλι μέχρι την ουρά.

σκύλοι αγελάδων κόλλεϊ συνόρων
Το Picture of the Goffin's Cockatoo έχει λάβει άδεια βάσει Creative Commons Απόδοση-κοινή χρήση όμοια .
Πρωτότυπη πηγή: δημοσιεύτηκε αρχικά στο Flickr ως Tanimbar Cockatoo (Cacatua goffiniana)
Συντάκτης: Lip Kee YapPermission (Επαναχρησιμοποίηση αυτού του αρχείου) Αυτή η εικόνα, η οποία δημοσιεύτηκε αρχικά στο Flickr.com, μεταφορτώθηκε στο Commons χρησιμοποιώντας το Flickr bot bot στις 23:24, 29 Οκτωβρίου 2008 (UTC) από τον Snowmanradio (συζήτηση). Την ημερομηνία αυτή χορηγήθηκε άδεια σύμφωνα με την παρακάτω άδεια. Αυτό το αρχείο διαθέτει άδεια χρήσης με την άδεια Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic. Είστε ελεύθεροι: για κοινή χρήση - για αντιγραφή, διανομή και μετάδοση της εργασίας

Το Cockatoo του Goffin έχει χαρακτηριστεί ως Near Threatened (NT), πλησιάζει στο να προκριθεί ή είναι πιθανό να προκριθεί σε μια απειλούμενη κατηγορία στο εγγύς μέλλον.



Το Cockatoo του Goffin ή το Tanimbar Cockatoo, το Cacatua goffini, είναι ένα από τα μικρότερα είδη κοκατόπουλων. Προέρχονται από τα νησιά Tanimbar (επαρχία Μαλούκου) στην Ινδονησία. Οι άγριοι πληθυσμοί αυτού του πουλιού απειλούνται λόγω απώλειας ενδιαιτημάτων και παράνομης παγίδευσης για το εμπόριο κλουβιών-πτηνών Goffin Cockatoo Περιγραφή: Ζυγίζουν κατά μέσο όρο 350 γραμμάρια - αλλά το εύρος βάρους αυτού του είδους είναι 220 έως 390 γραμμάρια. Μετρούν περίπου 31 εκατοστά από το κεφάλι έως την ουρά. Το Cockatoos του Goffin's είναι το μικρότερο από όλα τα Cacatuidae. Περισσότερο



Οι Cockatoos του Goffin's είναι το τέλειο μέγεθος για έναν οικογενειακό cockatoo. Είναι διασκεδαστικό και ευχάριστο να έχεις, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ δυνατά και η κλήση τους μπορεί να είναι πιο ενοχλητική για μερικούς ανθρώπους. Εάν ένας κοκατόπουλος του Γκόφιν αποφασίσει ότι η κραυγή είναι ένας καλός τρόπος για να τραβήξει την προσοχή ή να διασκεδάσει, ο θόρυβος μπορεί να είναι εξαιρετικά ενοχλητικός για μερικούς ανθρώπους. Χρειάζονται προσοχή και συχνά το απαιτούν. Περισσότερο

Το Cockatoo του Goffin's είναι το μικρότερο είδος Cockatoo και έχει μήκος συνήθως μεταξύ 12 και 13 ίντσες από το ράμφος μέχρι την άκρη των φτερών της ουράς. Μέση διάρκεια ζωής: 30+ έτη. Temperament: Οι Cockatoos του Goffin έχουν τη φήμη ότι είναι πολύ κοινωνικοί και στοργικοί. Είναι παιχνιδιάρικα, περίεργα πουλιά που απαιτούν πολλή αλληλεπίδραση και προσοχή από τους ιδιοκτήτες τους. Περισσότερο



Goffin's Cockatoo προς πώληση Το Goffin's Cockatoos είναι ένα μικρότερο cockatoo, περίπου 32 cm σε μήκος, και 220 έως 385 γραμμάρια σε βάρος. Αλλά αυτό που μπορεί να έχουν έλλειμμα σε μέγεθος, μπορούν να αντισταθμίσουν το να είναι εξίσου δυνατά, και εξίσου καταστροφικά για κλουβιά και παιχνίδια, όπως τα μεγαλύτερα κοκατόντα. Τα Goffin και Bare-eyed έχουν παρόμοια εμφάνιση, αν και τα γυμνά μάτια είναι συνήθως λίγο μακρύτερα, 40 cm, και εμφανίζουν το ασυνήθιστο γυμνό δέρμα γύρω από τα μάτια. Περισσότερο

Το φτέρωμα του ενήλικα Goffin's Cockatoo είναι λευκό με ξεχωριστή ροζ αίσθηση στους πόρους, τα μάγουλα και τα καλύμματα αυτιών. Η βάση των φτερών του σώματος τους είναι ροζ και η υποκείμενη και υπόκλιση τους είναι ένα πλυμένο κίτρινο χρώμα. Το ράμφος τους είναι ένα γκριζωπό λευκό και τα πόδια τους γκριζωπά. Δυνατότητα κατοικίδιων ζώων: Το Goffin Cockatoo είναι ένα πολύ ενεργό και παιχνιδιάρικο πουλί. Μπορούν να είναι πολύ καταστροφικά, αλλά λόγω του μικρότερου μεγέθους τους δεν μπορούν να καταστρέψουν μεγάλα πράγματα πολύ εύκολα. Περισσότερο

Το Cockatoo του Goffin's μπορεί να είναι ένας γοητευτικός, παιχνιδιάρικος και στοργικός σύντροφος. Είναι το μικρότερο από τα κοκτέιλ, το οποίο μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για τους ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν αρκετό χώρο για ένα από τα μεγαλύτερα κοκάτο. Το Goffin Cockatoo έχει ένα κοντύτερο λοφίο στο κεφάλι από άλλα κοκατόπουλα. το λοφίο σηκώνεται όταν φοβούνται ή ενθουσιάζονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Goffin Cockatoos λατρεύει τους ανθρώπους και τους αρέσει να αγκαλιάζει, αν και συνήθως είναι λιγότερο εξαρτημένοι από τους άλλους κακάτο. Περισσότερο



vues SecondChanceBirds - 20 octobre 2009 - Ο κοκατότου του Goffin ξαπλώνει στην πλάτη της και πετιέται στον αέρα. SecondChanceBirds - 20 octobre 2009 - Ο κοκατότου του Goffin ξαπλώνει στην πλάτη της και πετιέται στον αέρα. Περισσότερο

Το υπέροχο Cockatoo του Goffin's (Cacatua goffini) είναι ένας από τους πολύτιμους λίθους του κόσμου των πτηνών. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλής στο εμπόριο κατοικίδιων ζώων όσο και ο μεγαλύτερος ξάδελφος τους, το Umbrella Cockatoo, αυτά τα αξιολάτρευτα, ενεργητικά πουλιά έχουν πολλά να προσφέρουν. Τα goffins είναι ένα από τα μικρότερα μέλη της οικογένειας κοκατόπου, με μέσο όρο περίπου 12'-13 'σε μήκος και κυμαίνονται από 200-300 γραμμάρια σε βάρος. Περισσότερο

Όπως όλα τα μέλη του Cacatuidae, το Cockatoo του Goffin's είναι λοφιοφόρο, που σημαίνει ότι έχει μια συλλογή φτερών στο κεφάλι του που μπορεί να σηκώσει ή να χαμηλώσει. Το σώμα του καλύπτεται κυρίως με λευκά φτερά, με σολομό ή ροζ φτερά μεταξύ του ράμματος και των ματιών. Τα βαθύτερα (εγγύς) μέρη των φτερών της κορυφής και των φτερών του λαιμού είναι επίσης χρώμα σολομού, αλλά ο χρωματισμός εδώ κρύβεται από το λευκό χρώμα των πιο επιφανειακών (απομακρυσμένων) περιοχών αυτών των φτερών. Περισσότερο

Οι κακάτο του Γκόφιν μπορούν να ζήσουν έως και 40 χρόνια. Τα ακριβή δεδομένα σχετικά με τη διάρκεια ζωής του μέσου κοκατόπουλου του Goffin δεν είναι επαρκώς τεκμηριωμένα. Πολλοί πεθαίνουν από ασθένειες ή τραυματισμούς πολύ χαμηλότερα από την πιθανή διάρκεια ζωής τους. Οι κακάτοι του Γκόφιν είναι περίεργοι και λατρεύουν να μασούν αντικείμενα στο περιβάλλον τους, αλλά δεν είναι τόσο καταστροφικά όσο άλλα κοκατόντα. Πρέπει πάντα να είναι εφοδιασμένα με παιχνίδια, τεμάχια ξύλου ή κλαδιά για να τα μασάτε. Περισσότερο

το cockatoo του Goffin σας πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να κρατάει τουλάχιστον δύο ή τρεις πέρκες. Οι πέρκες πρέπει να είναι διαφορετικών υλικών και μεγέθους. Πολλές από τις ασθένειες στις οποίες ένα Cockatoo είναι ευαίσθητο, οφείλεται στην ακατάλληλη υγιεινή. Είναι, επομένως, επιτακτική ανάγκη να διατηρείται τακτικά το κλουβί. Καθημερινά καθαρίζετε τα μπολ με ζωοτροφές και νερό. Καθαρίστε το κλουβί Παιχνίδια Perches Cage Maintenance Goffin Cockatoo bar και συρματόπλεγμα για να αφαιρέσετε τη σκόνη των φτερών. Περισσότερο

Το φυσικό σπίτι του Goffin's Cockatoo βρίσκεται στο δάσος των νησιών Tanimbar της Ινδονησίας. Λόγω του παράνομου κυνηγιού και της παράβασης του πολιτισμού, το Cockatoo του Goffin βρίσκεται στη λίστα των απειλούμενων ειδών. Υπάρχουν περισσότερα από αυτά τα πουλιά σε αιχμαλωσία από ό, τι στη φύση. Πώς μοιάζει το Cockatoo του Goffin's; Είναι οι μικρότεροι Cockatoos σε μήκος περίπου 12 ίντσες και βάρους 300-400 γραμμάρια. Το χρώμα είναι λευκό με μια κίτρινη ένδειξη κοντά στα αυτιά, κάτω από τα φτερά και την ουρά. Περισσότερο

Το Cockatoo ή το Tanimbar Corella του Goffin είναι ένας παπαγάλος ενδημικός στα νησιά Tanimbar στην Ινδονησία. Το είδος έχει επίσης εισαχθεί στα νησιά Κάι στην Ινδονησία, το Πουέρτο Ρίκο και τη Σιγκαπούρη. Περισσότερο

Οι κακάτοι του Γκόφιν είναι περίεργοι και λατρεύουν να μασούν αντικείμενα στο περιβάλλον τους, αλλά δεν είναι τόσο καταστροφικά όσο άλλα κοκατόντα. Πρέπει πάντα να είναι εφοδιασμένα με παιχνίδια, τεμάχια ξύλου ή κλαδιά για να τα μασάτε. Για να αποφευχθεί ο φόβος για νέες καταστάσεις, οι νεαροί κακάτο πρέπει να κοινωνικοποιηθούν σε πολλά άτομα και να εκτεθούν σε μια ποικιλία καταστάσεων όπως νέα κλουβιά, παιχνίδια και επισκέψεις στον κτηνίατρο. Τα πουλιά κάνουν καλά κατοικίδια για νέες οικογένειες. Περισσότερο

αυστραλιανός βοσκός και εργαστήριο

Origin - Τα κοκατόντα του Goffin βρίσκονται στην Ινδονησία. Εκπαίδευση - Οι Cockatoos είναι πολύ εκπαιδευμένοι. Loudness - δυνατή διατροφή: Οι Cockatoos πρέπει να τρώνε σφαιρίδια, έναν καλό μικτό σπόρο παπαγάλου, πράσινα τρόφιμα, φρούτα, αυγά και κρέας. Επιθυμητό μέγεθος κλουβιού - Ελάχιστο μέγεθος κλουβιού. Περισσότερο

Το κοκατόπουλο του Goffin είναι ένας μεγάλος λευκός παπαγάλος με λευκό δέρμα γύρω από τα μάτια και ένα γκριζωπό λευκό ράμφος. Οι γνώσεις και η βάση των φτερών της κεφαλής είναι ροζ σολομού. ΑΝΔΡΟΣ Η ίριδα του ματιού του αρσενικού είναι μαύρη. ΓΥΝΑΙΚΑ Η ίριδα του ματιού του θηλυκού είναι καφέ. ΜΕΓΕΘΟΣ: Περίπου 39 cm (12,5 in.) ΒΑΡΟΣ: Περίπου 0,45 kg (1 lb. Περισσότερο