Κάκτος

Σε αντίθεση με τις μικρότερες δυνάμεις, το Cactus Wren φαίνεται εύκολα. Έχει τη δυνατή φωνή που χαρακτηρίζει τα wrens. Το Cactus Wren είναι πολύ λιγότερο ντροπαλό από το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας. Το έντονο λευκό βλέφαρο, το καστανό κεφάλι, τα φτερά και η ουρά με φραγμούς και τα φτερά της ουράς καθιστούν εύκολο τον εντοπισμό. Όπως τα περισσότερα πουλιά στο γένος του, έχει ένα ελαφρώς κυρτό νόμισμα. Υπάρχει λίγος σεξουαλικός διμορφισμός. Το Cactus Wren τρώει κυρίως έντομα, όπως μυρμήγκια, σκαθάρια, ακρίδες και σφήκες. Περιστασιακά, θα πάρει σπόρους και φρούτα. Η τροφή ξεκινά αργά το πρωί και είναι ευέλικτη. ο κάκτος wren θα ψάξει κάτω από φύλλα και σκουπίδια εδάφους και θα ανατρέψει αντικείμενα σε αναζήτηση εντόμων, καθώς και τροφή στο φύλλωμα και κλαδιά μεγαλύτερης βλάστησης. Οι αυξανόμενες θερμοκρασίες προκαλούν μετατόπιση της συμπεριφοράς της τροφής σε σκιερά και ψυχρότερα μικροκλίματα και η δραστηριότητα επιβραδύνεται κατά τις ζεστές θερμοκρασίες το απόγευμα. Σχεδόν όλο το νερό προέρχεται από τροφή και το ελεύθερο νερό χρησιμοποιείται σπάνια ακόμη και όταν βρεθεί.

Η εικόνα του Cactus wren έχει λάβει άδεια βάσει Creative Commons Απόδοση .
Πρωτότυπη πηγή: Δική δουλειά
Συντάκτης: Mark WagnerPermission (Επαναχρησιμοποίηση αυτού του αρχείου) Creative Commons Attribution

Το Cactus wren ταξινομείται ως λιγότερο ανησυχητικό. Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για κατηγορία υψηλότερου κινδύνου. Σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνονται εκτεταμένα και άφθονα ταξί.



κόκκινη μύτη pitbull λευκό

Καλώς ήλθατε στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ CACTUS WREN! Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους άνδρες και τις γυναίκες να γίνουν γνώστες στον τομέα της παροχής φροντίδας. Αυτό το πρόγραμμα θα διδάξει στον πιθανό φροντιστή ή διευθυντή τις δεξιότητες που απαιτούνται για να κάνει τη δουλειά σωστά ~ όλες οι διδασκαλίες σε αυτό το πρόγραμμα συμμορφώνονται με τους κανόνες του AZDHS (Τμήμα Υπηρεσιών Υγείας της Αριζόνα). Περισσότερο

Cactus Wren στο Εθνικό Πάρκο Joshua Tree Το Cactus Wren (Campylorhynchus brunneicapillus) είναι το μεγαλύτερο βορειοαμερικανικό wren και έχει μήκος 18–23 cm (7-9 ίντσες). Σε αντίθεση με τις μικρότερες δυνάμεις, το Cactus Wren φαίνεται εύκολα. Έχει τη δυνατή φωνή που χαρακτηρίζει τα wrens. Το Cactus Wren είναι πολύ λιγότερο ντροπαλό από το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας. Το έντονο λευκό βλέφαρο, το καστανό κεφάλι, τα φτερά και η ουρά με φραγμούς και τα φτερά της ουράς καθιστούν εύκολο τον εντοπισμό. Περισσότερο

Το Cactus Wren είναι εγγενές στο Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το εύρος του Cactus wren πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ο παγκόσμιος πληθυσμός αυτού του είδους πουλιών πιστεύεται ότι είναι σχεδόν 9 εκατομμύρια μεμονωμένα πουλιά. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν άμεσες ανησυχίες σχετικά με πιθανές απειλές που θα μπορούσαν να μειώσουν τον πληθυσμό ή το εύρος του Cactus Wren. Έχει βαθμολογηθεί ως Least Concern, υποβαθμίστηκε από προηγούμενη αξιολόγηση χαμηλότερου κινδύνου. Περισσότερο

Κάκτος Wren σε Saguaro Περισσότερο

Το κρατικό πουλί της Αριζόνα, το Cactus Wren έχει μήκος επτά έως οκτώ ίντσες και του αρέσει να κατασκευάζει φωλιές για την προστασία των ακανθωτών φυτών της ερήμου, όπως τα χέρια του γιγαντιαίου κάκτου saguaro. Χτίζει πολλές φωλιές, αλλά ζει σε μία μόνο. Τα υπόλοιπα είναι δολώματα. Η Αριζόνα υιοθέτησε τον κάκτο wren ως κρατικό πουλί το 1973. - Birds of America - Του John James Audubon, F. R. SS. Λ. & Ε. Περισσότερο

Cactus Wren Range Map Δείτε δυναμικό χάρτη των eBird παρατηρήσεων Field MarksHelp - * Adult affinis groupPopOutZoom In Adult affinis group * Το Dark back στερείται ασταθών τόνων και έντονης ραβδώσεως * 2004 Cornell Lab of Ornithology, near Catavina, Baja California, Mexico, Σεπτέμβριος 2005 Παρόμοια είδη - Περισσότερο

Το Cactus Wren είναι εγγενές στις νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες νότια στο κεντρικό Μεξικό. Είναι ένα πουλί άγονων περιοχών και συχνά βρίσκεται γύρω από το yucca, το mesquite ή το saguaro. φωλιάζει σε κάκτα φυτά, μερικές φορές σε μια τρύπα σε ένα σαγουρούρο, μερικές φορές όπου η φωλιά του θα προστατεύεται από τα φραγκοσυκώματα της κάκλας ή των φύλλων ενός yucca. Τρώει κυρίως έντομα, αν και κατά καιρούς παίρνει σπόρους ή φρούτα. Περισσότερο

Το Cactus Wren ζει στις άνυδρες και ημι-άνυδρες ερήμους των νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών και το παρεκκλήσι της νότιας Καλιφόρνιας και του βόρειου Μεξικού. Το Cactus Wren βρίσκεται συνήθως κάτω από 4.000 πόδια. Το California chaparral έχει ζεστά και ξηρά καλοκαίρια και υγρούς και κρύους χειμώνες. Συνήθως παίρνει περίπου 6 ίντσες βροχής ετησίως. Με μήκος 7-9 ίντσες (18-22 cm), το Cactus Wren είναι το μεγαλύτερο wren στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και τα δύο φύλα μοιάζουν. Περισσότερο

κοντά κουτάβια γερμανικού βοσκού

Η γκαλερί Cactus Wren σας προσφέρει την ικανοποιητική εμπειρία συλλογής τέχνης αμερικανών ιθαγενών. Η συλλογή τέχνης από τους γηγενείς τεχνίτες της Αμερικής είναι πολύ προσωπική και συναρπαστική - με ένα παρελθόν μετρημένο από αιώνες, το εγγενές πνεύμα του φτάνει με μια διαχρονική έκκληση. Είτε ξεκινάτε με μια αγορά για πρώτη φορά είτε συλλέγετε για αρκετά χρόνια, είμαστε στην τιμή να παρουσιάσουμε τη χάρη και την ομορφιά των ινδικών κοσμημάτων και τέχνης από τα χέρια περισσότερων από 100 καλλιτεχνών ιθαγενών της Αμερικής. Περισσότερο

Το Cactus Wren Cooperative Preschool ιδρύθηκε το 1979 και είναι ένα από τα παλαιότερα προσχολικά στη Σιέρα Βίστα. Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, καλύπτει μια ανάγκη της κοινότητας προσφέροντας μια προσιτή, θετική κοινωνική εμπειρία για παιδιά προσχολικής ηλικίας και τις οικογένειές τους. Το Cactus Wren είναι προσχολικό μη ονομαστικό. Το σχολείο διευθύνεται από γονείς εθελοντές, οι οποίοι λειτουργούν ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου, εθελοντές στην τάξη και σε διάφορους άλλους ρόλους. Το επαγγελματικό μας προσωπικό είναι πιστοποιημένοι καθηγητές δημοτικού σχολείου με πολυετή εμπειρία. Περισσότερο

Το Cactus Wren βρίσκεται σε διάφορα μέρη του Τέξας, στο Νέο Μεξικό, στην Αριζόνα, στη νότια Νεβάδα, στη νότια Καλιφόρνια, στη νότια Γιούτα και στο κεντρικό Μεξικό. Το Diet Cactus Wrens τρέφεται με μυρμήγκια, σκαθάρια, σφήκες και άλλα έντομα. Μερικές φορές τρώνε επίσης φρούτα και σπόρους. Το Cactus Wren θα αναποδογυρίσει φύλλα και άλλα αντικείμενα στο έδαφος για τροφή για φαγητό. Περισσότερο

Το Cactus wren (Campylorhynchus brunneicapillus) έχει μια άσπρη λωρίδα ματιών ακριβώς πίσω από κάθε μάτι που εκτείνεται ακριβώς πριν από την άνω πλάτη του. Ο λαιμός και το στήθος είναι έντονα σκούρο καφέ και μαύρο, και τα φτερά και η ουρά του αποφράσσονται με μαύρα, άσπρα και καφέ φτερά. Η συνολική του εμφάνιση είναι ένα κρεμώδες καφέ πουλί με ποικίλα ασπρόμαυρα σχέδια που καλύπτουν το σώμα του. Το ράμφος είναι ελαφρώς καμπύλο. Περισσότερο

Το Cactus Wrens βρίσκεται στις ερήμους των νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, που κυμαίνονται από τη νότια Καλιφόρνια, τη Νεβάδα και τη Γιούτα, και το κεντρικό Νέο Μεξικό και το Τέξας, νότια έως το κεντρικό Μεξικό. Όλο το χρόνο κάτοικος στη νότια, δυτική και κεντρική Αριζόνα σε ερήμους με ακανθώδη βλάστηση. Αναπαραγωγή: Το θηλυκό επιλέγει τη θέση φωλιάς που τοποθετείται συχνά στη χόλα. Μπορούν επίσης να φωλιάσουν σε κάκτους άλλου τύπου και αγκαθωτά δέντρα και θάμνους, όπως το μεσκίτη, το ξύλο σιδήρου, το paloverde και η ακακία catclaw. Περισσότερο

Cactus Wren Το μήκος του κάκτου είναι περίπου οκτώ ίντσες (21 cm). Έχει λευκή κοιλιά με καφέ κηλίδες, και στίγματα καφέ, μαύρο και άσπρο φτερά στην πλάτη, τα φτερά και το κεφάλι. Έχει μαύρα φτερά στο λαιμό του και μια μακριά λωρίδα από λευκά φτερά που μοιάζουν με φρύδια. Έχει μακριά πόδια και μακρύ μυτερό χαρτόνι. Εύρος Ο κάκτος wren βρίσκεται στη νότια Καλιφόρνια, τη νότια Νεβάδα, την Αριζόνα, το Νέο Μεξικό, τη Γιούτα, το δυτικό Τέξας και το βόρειο Μεξικό. Περισσότερο

υποείδος του Cactus Wren στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ και στο βόρειο Μεξικό. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: Ο παράκτιος κάκτος wren περιλαμβάνεται επί του παρόντος ως Καλιφόρνια Είδη Ειδικής Ανησυχίας και Cleveland National Forest Federal Sensitive (Dudek and Assoc. 2000). Το 1993, επιλέχθηκε ως ένα από τα τρία είδη στόχους στην Καλιφόρνια Περισσότερο

Κατανομή αναπαραγωγής Cactus Wren και σχετική αφθονία Βόρεια Αμερική 1982-1996 (Sauer et al 1997) (κάντε κλικ εδώ για χάρτη) Εικόνα 3. Κατανομή κάκτων Wren από νομό της νότιας Καλιφόρνιας: SD (Σαν Ντιέγκο), IMP (Imperial), R (Riverside) , O (Orange), LA (Λος Άντζελες), SB (San Bernardino), K (Kern), V (Ventura) * Διαχωρισμός σημειώσεων μεταξύ παράκτιων και εσωτερικών πληθυσμών (Garret και Dunn 1981) (κάντε κλικ εδώ για χάρτη) I. Ιστορικός Αναφορές: Bancroft, G. 1923. Περισσότερο

Το Cactus Wren, το μεγαλύτερο wren στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει μήκος 7-9 ίντσες. Τα φύλα είναι παρόμοια, που χαρακτηρίζονται από ένα μακρύ, ελαφρώς διακεκομμένο χαρτόνι, σκούρο στέμμα με διακριτική λευκή λωρίδα πάνω από το μάτι, λευκό λαιμό, γκρι-καφέ πλάτη ραβδωτή με λευκή και μαύρη, και λευκή έως κοιλιακή κοιλότητα και πλευρές, πυκνά κηλίδες στο στήθος . Τα φτερά και τα φτερά της ουράς είναι ως επί το πλείστον μαύρα με λευκό φράγμα και τα πόδια είναι σκοτεινά. Οι νεαροί μοιάζουν με ενήλικες, αλλά έχουν λιγότερα, ελαφρύτερα σημεία στο στήθος και μικρότερη ουρά. Περισσότερο