Μπλε Grosbeak

Το Blue Grosbeak είναι ένα μεταναστευτικό πουλί, με χώρους φωλιάσματος στα περισσότερα από τα νότια μισά των Ηνωμένων Πολιτειών και σε μεγάλο μέρος του βόρειου Μεξικού. Τρώει κυρίως έντομα, αλλά τρώει επίσης σαλιγκάρια, αράχνες, σπόρους, σπόρους και άγρια ​​φρούτα. Το Blue Grosbeak τρέφεται με τροφή στο έδαφος και σε θάμνους και δέντρα.

Το Blue Grosbeak ταξινομείται ως λιγότερο ανησυχητικό. Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για κατηγορία υψηλότερου κινδύνου. Ευρεία και άφθονα ταξί περιλαμβάνονται σε αυτήν την κατηγορία.



Διανομή του Blue Grosbeak στη Βόρεια και Κεντρική Αμερική. Το Blue Grosbeak είναι ένα μεγάλο κλωστοϋφαντουργικό άκρο της νότιας άκρης του δάσους, που συχνά φαίνεται να τραγουδά από σύρματα στο δρόμο και από κορυφές δέντρων. Αν και είναι ευρέως διαδεδομένο σε ολόκληρο το φάσμα αναπαραγωγής, είναι γενικά σπάνιο και σχεδόν όλες οι πτυχές της βιολογίας της είναι ελάχιστα γνωστές, ίσως λόγω μερικών λόγω του χαμηλού αριθμού της. Περισσότερο



Το Blue Grosbeak (Passerina caerulea, πρώην Guiraca caerulea), είναι ένα μεσαίου μεγέθους πουλί που τρώει σπόρους στην ίδια οικογένεια με το βόρειο καρδινάλιο, τα «τροπικά» ή τα είδη του Νέου Κόσμου, και τα «καρδινάλια-γκροσάικ» ή το «Κόσμο». Το Blue Grosbeak είναι ένα μεταναστευτικό πουλί, με χώρους φωλιάσματος στα περισσότερα από τα νότια μισά των Ηνωμένων Πολιτειών και σε μεγάλο μέρος του βόρειου Μεξικού. Τρώει κυρίως έντομα, αλλά τρώει επίσης σαλιγκάρια, αράχνες, σπόρους, σπόρους και άγρια ​​φρούτα. Περισσότερο

Το Blue Grosbeaks είναι μεγάλα τμήματα δασικής άκρης με ευρεία γκάμα αναπαραγωγής στη Βόρεια Αμερική, το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική. Τα αρσενικά βλέπουν συχνά να τραγουδούν από σύρματα στο δρόμο και από κορυφές δέντρων. Ενώ η βιολογία αναπαραγωγής αυτού του πουλιού είναι πιθανώς παρόμοια με τη συγγενή του, το Indigo Bunting, υπάρχουν λίγες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την οικολογία φωλιάσματος Blue Grosbeak, τη συμπεριφορά ερωτοτροπίας και τη δομή τραγουδιών. Περισσότερο



Το Blue Grosbeak έχει μια πολύ μεγάλη γκάμα, που εκτείνεται σε περίπου 5.300.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα και μπορεί να βρεθεί σε υποτροπικά και τροπικά δάση ή θάμνους οικολογικά συστήματα. Βρίσκεται κυρίως στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, αλλά έχει δει σε μέρη όπως τα Μπαρμπάντος και τα Νησιά Καϊμάν. Ο παγκόσμιος πληθυσμός πιστεύεται ότι είναι περίπου 7.700.000 πτηνά και δεν πληροί τα κριτήρια για την κόκκινη λίστα της IUCN. Το Blue Grosbeak έχει επί του παρόντος επίπεδο αξιολόγησης IUCN του Least Concern. Περισσότερο

Το Blue Grosbeak είναι ένα ασυνήθιστο πουλί θάμνων οικοτόπων στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες. Περισσότερο

μείγμα μπιγκλ και δαλματίας

* Blue Grosbeak από τον John Audubon * Blue Grosbeak Species Account - Cornell Lab of Ornithology * North Carolina Partners in Flight * Blue Grosbeak - Guiraca caerulea - USGS Patuxent Bird Identification InfoCenter * Blue Grosbeak Information and Photos - South Dakota Birds and Birding * Εικόνα του Blue Grosbeak στο χέρι * Μπλε Grosbeak Περισσότερο



Το Blue Grosbeaks φωλιάζει το χειμώνα των ΗΠΑ στο Μεξικό και την Κεντρική Αμερική και πολλά από αυτά μεταναστεύουν μέσω της Καραϊβικής για να φτάσουν εκεί. Υπάρχουν αρχεία Blue Grosbeaks στους τροφοδότες πουλιών το χειμώνα στις βόρειες ΗΠΑ, αν και μερικά από αυτά τα πουλιά πιθανότατα επιβιώνουν μέχρι την άνοιξη. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο στα αριστερά για επιπλέον πληροφορίες. Το Birdzilla. Περισσότερο

Bent Life History for the Blue Grosbeak - το κοινό όνομα και τα υποείδη αντικατοπτρίζουν την ονοματολογία που χρησιμοποιείται τη στιγμή που γράφτηκε η περιγραφή. ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΠΛΕ GROSBEAK GUIRACA CAERULEA CAERULEA (Linnaeus) HABITS Για μια μελέτη των χαρακτήρων και των σειρών των φυλών αυτού του είδους, ο αναγνώστης αναφέρεται σε μια αναθεώρηση των Dwight και Griscom (1927). Περισσότερο

Το Blue Grosbeak συχνά κάνει λάθος για τον συγγενή του, το Indigo Bunting. Τα Indigo Buntings είναι συνολικά μικρότερα, έχουν μικρότερο λογαριασμό και το ενήλικο αρσενικό δεν έχει τα φτερά που υπάρχουν στο Blue Grosbeak. Τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά Blue Grosbeaks έχουν τη συνήθεια να απλώνουν και να τρεμούν τις ουρές τους και περιστασιακά να σηκώνουν τα φτερά στο στέμμα, δίνοντας στο κεφάλι μια δασύτριχη εμφάνιση. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΩΝ - Μήκος: 15. Περισσότερο

Το μπλε grosbeak αναγνωρίζεται εύκολα από το παχύ χαρτόνι του, το οποίο χρησιμοποιείται για σπάσιμο σπόρων. Η ανατροπή της ουράς είναι μια κοινή συμπεριφορά αυτού του πουλιού. Περισσότερο

Στην Κεντρική Αμερική, το Blue Grosbeak μεταναστεύει βόρεια στο εύρος αναπαραγωγής του, το οποίο εκτείνεται σε μεγάλο μέρος του νότιου μισού των Ηνωμένων Πολιτειών. Blue GrosbeakGuiraca caerulea Το γεροδεμένο τραγούδι του Blue Grosbeak είναι ένας κοινός ήχος το καλοκαίρι γύρω από αλσύλλια και φράχτες στις νότιες πολιτείες. Συχνά το πουλί κρύβεται σε αυτά τα αλσύλλια. Μερικές φορές σκαρφαλώνει στο ύπαιθρο, μοιάζει με ένα υπερβολικό Indigo Bunting, τρεμώνει και απλώνει την ουρά του σε μια νευρική δράση. Περισσότερο

Το California Blue Grosbeak περιορίζεται στην Κάτω Ζώνη Sonoran, όπου ζει στα χαμηλά πυκνά πυκνά ιτιάς στα κάτω εδάφη των μεγάλων ποταμών. Επομένως, δεν είναι πιθανό να προσελκύσει τον επισκέπτη που ψάχνει το βουνό, εκτός εάν πρέπει να σταματήσει σε κάποιο σημείο στα πεδινά και να κάνει ειδική αναζήτηση για το πουλί. Περισσότερο

Το αρσενικό αναπαραγωγής Blue Grosbeak έχει βαθύ μπλε φτέρωμα, με μαύρη ουρά και φτερά. Μπορούμε να δούμε δύο μεγάλες ράβδους με φτερά καστανιάς. Το κεφάλι είναι βαθύ μπλε, με μαύρο έμπλαστρο γύρω από τη βάση του λογαριασμού και των λόρων. Το κωνικό νομοσχέδιο έχει δύο τόνους, με μαύρο άνω γνάθο και γκρι χαμηλότερο. Τα μάτια είναι σκούρα καφέ. Τα πόδια και τα πόδια είναι γκρι. Το μπλε Grosbeak σε φρέσκο ​​φθινόπωρο φτέρωμα έχει ελαφρώς θαμπό φτέρωμα, με κοκκινωπό καφέ άκρα σε ολόκληρο το σώμα. Περισσότερο

Οι μεγαλύτερες πυκνότητες Blue Grosbeak αναφέρονται για το G. c. caeraula in se U.S. (χαρτογράφηση σημείων, Ingold 1993). Οι αναφερόμενες πυκνότητες είναι 30 άνδρες / km2 στη Φλόριντα (Baker 1989 στο Ingold 1993) και 31 άνδρες / km2 στο e TX (Dickson Segelquist 1979 στο Ingold 1993). Τα δεδομένα BBS από το χάρτη στο Ingold υποδεικνύουν ότι οι πυκνότητες CA είναι μικρότερες από 5 πουλιά ανά διαδρομή ανά έτος. Κατά μήκος του ποταμού Κολοράντο, οι πυκνότητες αναφέρονται ως 4 έως 6 ζεύγη / 40 εκτάρια (Rosenberg 1991). Στην Orange Co. Περισσότερο

Το Blue Grosbeak, Passerina caerulea, είναι μέλος της οικογένειας πουλιών Cardinalidae. Είναι ένα μεσαίου μεγέθους πουλί που τρώει σπόρους που σχετίζεται με το New World bunings ή το New World grosbeaks. Είναι ένα μεταναστευτικό πουλί, το οποίο φωλιάζει στα περισσότερα από τα νότια μισά των Ηνωμένων Πολιτειών και σε μεγάλο μέρος του βόρειου Μεξικού. Περισσότερο

Το Blue Grosbeaks είναι κάπως μυστικό αλλά μπορεί να βρεθεί στο Τενεσί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Φτάνουν μέχρι τα τέλη Απριλίου και αναχωρούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, και εμφανίζονται σε καταπράσινα λιβάδια, και σε φράχτες που γειτνιάζουν με λιβάδια και καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Είναι ενδιαφέρον ότι άρχισαν να φωλιάζουν στο Τενεσί το 1945 και είχαν εξαπλωθεί σε όλη την πολιτεία μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960. Οι λόγοι για αυτήν τη δραματική επέκταση εύρους είναι άγνωστοι. Περισσότερο