Μαύρος γύπα

Αυτό το πουλί είναι ένας γύπας του Παλαιού Κόσμου και σχετίζεται μόνο μακρινά με τους γύπες του Νέου Κόσμου, οι οποίοι ανήκουν σε μια ξεχωριστή οικογένεια, Cathartidae, της τάξης Ciconiiformes. Επομένως, δεν σχετίζεται άμεσα με τον Αμερικανικό Μαύρο Όρνιο παρά το παρόμοιο όνομα και χρωματισμό.

Το Black Vulture έχει ταξινομηθεί ως Near Threatened (NT), πλησιάζει στην πρόκριση ή είναι πιθανό να πληροί τις προϋποθέσεις για απειλούμενη κατηγορία στο εγγύς μέλλον.



Ο Μαύρος Γύπας, Coragyps atratus, επίσης γνωστός ως Αμερικανός Μαύρος Γύπας, είναι ένα πουλί στην οικογένεια των όρνιων του Νέου Κόσμου, το οποίο εκτείνεται από τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες έως την Κεντρική Χιλή και την Ουρουγουάη στη Νότια Αμερική. Αν και είναι κοινό και διαδεδομένο είδος, έχει μια κάπως πιο περιορισμένη κατανομή από τον συμπατριώτη του, τον Τουρκικό όρνιο, ο οποίος αναπαράγεται καλά στον Καναδά και νότια μέχρι την Tierra del Fuego. Παρά το παρόμοιο όνομα και την εμφάνιση, αυτό το είδος δεν σχετίζεται με τον Ευρασιατικό Μαύρο Όρνιο. Περισσότερο



Οι γύπες της σειράς του, ο Ευρασιατικός Μαύρος Γύπας είναι καλύτερα εξοπλισμένος για να σκίσει τα σκληρά δέρματα του σφαγίου, χρησιμοποιώντας τον ισχυρό του λογαριασμό. Κυριαρχεί σε άλλους γύπες στα σφάγια. Μπορεί να πετάξει σε πολύ μεγάλο υψόμετρο. Έχει μια εξειδικευμένη υπομονάδα αιμοσφαιρίνης άλφα με υψηλή συγγένεια οξυγόνου που καθιστά δυνατή την πρόσληψη οξυγόνου αποτελεσματικά παρά τη χαμηλή μερική πίεση στην άνω τροπόσφαιρα. Περισσότερο

Ο Μαύρος Γύπας είναι οδοκαθαριστής και τρέφεται με καρόνι, αλλά θα τρώει επίσης αυγά ή θα σκοτώνει νεογέννητα ζώα. Σε περιοχές που κατοικούνται από ανθρώπους, τρέφεται επίσης σε σκουπίδια. Βρίσκει τα γεύματά του είτε χρησιμοποιώντας την έντονη όρασή του είτε ακολουθώντας άλλους γύπες (Νέος Κόσμος), οι οποίοι διαθέτουν έντονη αίσθηση οσμής. Η έλλειψη ενός συρίγγου - το φωνητικό όργανο των πουλιών - οι μόνοι φωνητικοί του είναι γκρίνια ή χαμηλός σφυρίς. Περισσότερο



Κοινά ονόματα: Black Vulture, American Black Vulture ή Carrion Crow. (Μερικές φορές καλείται λανθασμένα το Black Buzzard. Τα «Buzzards» είναι πιο σωστά γεράκια με ευρεία πτέρυγα). Φωτογραφία Black Vulture Ευγενική προσφορά του R.D. Scheer Copyright Περισσότερο

ένας γεροδεμένος αναμεμιγμένος με έναν γερμανικό βοσκό

Black Vulture Range Map Δείτε δυναμικό χάρτη των eBird παρατηρήσεων Field Marks Βοήθεια - * AdultsPopOutZoom In Adults * William L. Περισσότερο

Ο μαύρος γύπας έχει βαρύτερη φόρτωση των πτερυγίων (μικρότερα φτερά, τόσο μικρότερη επιφάνεια για το βάρος) από ό, τι ο γύπας της γαλοπούλας, απαιτώντας ισχυρότερα θερμικά για την ανύψωση, οπότε συνήθως ενεργοποιούνται μία ώρα ή περισσότερο μετά τους γύπες της γαλοπούλας. Συχνά παρατηρούνται επίσης ψηλότερα από τους γύπες της γαλοπούλας. Φωνή: Ιστός ή γρυλίσματα όταν ταΐζετε ή ενοχλείτε στη φωλιά. Ακούγονται σπάνια και δεν έχουν φωνητικό κουτί. Habitat: Ανοιχτή χώρα όπου υπάρχει καράτιο. Περισσότερο



Ο Αμερικανός Μαύρος Γύπας είναι ένας καθαριστής, τροφοδοτώντας τα ερείπια νεκρών κατοικίδιων και άγριων ζώων. Ανάλογα με την αίσθηση της όσφρησης για τον εντοπισμό των σφαγίων, μια νέα θανάτωση δεν θα προσελκύσει πάντα την προσοχή της. Εάν το σφάγιο έχει παραμείνει ανοιχτό για μια ημέρα ή περισσότερο, το Black Vulture θα είναι εκεί. Περισσότερο

Το Black Vulture είναι πιο μαύρο από την Τουρκία. ουρά πεισματάρης; φτερά κοντύτερα, φαρδύτερα, με λευκό έμπλαστρο. Προσοχή: Ο νεαρός γύπας της Τουρκίας έχει μαυρισμένο κεφάλι. Εύρος: Οχάιο, Πενσυλβάνια έως n. Χιλή, ν. Αργεντίνη. Δυτικά: Όχι συχνός κάτοικος στο s. Αριζόνα, w. Τέξας (Big Bend). Habitat: Παρόμοιο με το Turkey Vulture's αποφεύγει τα ψηλότερα βουνά. Περισσότερο

Το Black Vulture είναι ένα πουλί οδοκαθαριστή που βρίσκεται στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, την κεντρική Χιλή και τη Νότια Αμερική. Τρέφεται με καρόνι, αυγά και μικρά ζώα, και μερικές φορές σκουπίδια σε περιοχές που κατοικούνται από ανθρώπους. Η μόνη μορφή φωνητικού του είναι ένα γρύλισμα ή σφυριχτό, και συνήθως φωλιάζει σε σπηλιές, κοίλα δέντρα ή σε γυμνό έδαφος. Τα στοιχεία του είδους έχουν βρεθεί αχαλίνωτα στα ιστορικά ιερογλυφικά των Μάγια. Περισσότερο

Οι Μαύροι Γύπες κατοικούν σε τροπικά και θερμά εύκρατα από τον Νότιο Καναδά έως τη Νότια Νότια Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Στα βόρεια τμήματα της περιοχής τους έχουν μετανάστευση προς το νότο το φθινόπωρο και μια μετανάστευση που επιστρέφει την άνοιξη. Habitat - Ο Μαύρος Γύπας προτιμά έναν ανοιχτό βιότοπο και αποφεύγει όσο το δυνατόν περισσότερα πυκνά δάση. Περισσότερο

Πτήση: Ο μαύρος γύπας πετά με τα φτερά του σε επίπεδη γραμμή. Η ουρά του είναι στρογγυλεμένη σαν ανεμιστήρας και οι κάτω πλευρές των φτερών έχουν σαφώς ελαφρύτερα πρωτεύοντα, κάνοντάς την να φαίνεται σαν οι εξωτερικές άκρες των φτερών να είναι λευκές. Η απογείωση και η προσγείωση είναι ένα διασκεδαστικό θέαμα, καθώς αυτά είναι από τα λιγότερο χαριτωμένα της οικογένειας των γύπων. Εύρος / Βιότοπος: Κοινό στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, σε δάση, χωράφια και ακτές. Περισσότερο

Μαύρος γύπα Ένας κοινός γύπας Νέου Κόσμου, ο Αμερικανός Μαύρος Γύπας ή ο Μαύρος Γύπας, το Coragyps atratus δεν σχετίζεται με τον Ευρασιατικό Μαύρο Όρνιο. Το τελευταίο είδος είναι ένας γύπας του Παλαιού Κόσμου στην οικογένεια Accipitridae (ο οποίος περιλαμβάνει αετούς, γεράκια, χαρταετούς και καβγάδες), ενώ το αμερικανικό είδος είναι ένας γύπας Νέου Κόσμου στην οικογένεια Cathartidae. Είναι το μόνο υπάρχον μέλος του γένους Coragyps. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτός ο γύπας λαμβάνει νομική προστασία βάσει του νόμου περί μεταναστευτικών πτηνών του 1918. Περισσότερο

Οι Μαύροι Γύπες είναι σαρωτές που τρέφονται με καρόνια, αλλά επίσης παίρνουν αδύναμα, άρρωστα ή απροστάτευτα νεαρά πουλιά και θηλαστικά. Σκαρφαλώνουν σε μια ομάδα, εναλλάσσονται εναλλακτικά και γλιστρούν, έως ότου ένας από αυτούς ανακαλύψει carrion, οπότε όλοι οι άλλοι συγκλίνουν στο εύρημα. Είναι μικρότεροι αλλά πιο επιθετικοί από τους Γύπες της Τουρκίας και θα οδηγήσουν τους τελευταίους από ένα σφάγιο. Περισσότερο

Μαύρος γύπας στα Πυρηναία - Πρόγραμμα επανεισαγωγής που βασίζεται στα Καταλανικά Πυρηναία, με στόχο την επανεισαγωγή του Μαύρου Γύπου ως αναπαραγωγικού είδους στα Πυρηναία και τη δημιουργία ενός πληθυσμού που θα μπορούσε να ενισχύσει τη σύνδεση μεταξύ των Ιβηρικών και των γαλλικών πληθυσμών. Περισσότερο

Τα θέματα του μαύρου γύπου συζητούνται στα ακόλουθα μέρη στο Britannica. Ποικιλία αναφορών * περιγραφή (σε όρνιο (πουλί): Όρνιο Νέου Κόσμου) Εκτός από τους κόνδορες της Καλιφόρνια και των Άνδεων, άλλοι αξιοσημείωτοι γύπες του Νέου Κόσμου περιλαμβάνουν τον μαύρο όρνιο (Coragyps atratus), έναν όρνιο Νέου Κόσμου που μερικές φορές ονομάζεται μαύρη καρακάξα ή, ακατάλληλα , ένα κοράκι. Περισσότερο

Βρήκε μαύρους γύπες μόνο το 1947 και το 1949. Οι μετρήσεις του ήταν στην περιοχή της Αθήνας / του Glenlyn. Το Bibbee Nature Club διεξήγαγε το χριστουγεννιάτικο Bird Bird Count από το 1972 έως σήμερα. Δεν βρέθηκαν μαύροι γύπες μέχρι το 1978. Αναφέρθηκαν 3 φορές μεταξύ 1979 και 1986, 2 φορές μεταξύ 1987 και 1995 και κάθε χρόνο από το 1996. Ο αριθμός του 2001 είχε αριθμό ρεκόρ 57. Περισσότερο

Σε αντίθεση με τους Γύπες της Τουρκίας, οι Μαύροι Γύπες εξαρτώνται από το όραμά τους να βρουν τροφή. Το Black Vulture είναι μαύρο με ένα λευκό έμπλαστρο κοντά σε κάθε άκρη πτέρυγας που είναι εμφανές κατά την πτήση. Το κεφάλι του είναι γυμνό και γκριζωπό χρώμα. Τα πόδια του εκτείνονται πέρα ​​από τη μικρή ουρά. Ο Μαύρος Γύπας χτυπάει τα μικρότερα και στρογγυλά φτερά του πιο συχνά και πιο γρήγορα από ό, τι ο Γύπας της Τουρκίας. Περισσότερο

Οι μαύροι γύπες είναι συνηθισμένοι γύρω από τη λίμνη Norman και οι περισσότεροι τους αποκαλούν Buzzards. Ο Αμερικανός Μαύρος Γύπας, Coragyps atratus, επίσης γνωστός ως Μαύρος Γύπας, είναι ένα πουλί στην οικογένεια όρνιων του Νέου Κόσμου, το οποίο εκτείνεται από τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες έως τη Νότια Αμερική. Αν και είναι κοινό και διαδεδομένο είδος, έχει μια κάπως πιο περιορισμένη κατανομή από τον συμπατριώτη του, τον Τουρκικό όρνιο, ο οποίος αναπαράγεται καλά στον Καναδά και νότια μέχρι την Tierra del Fuego. Περισσότερο

εργαστήριο mastiff mix κουτάβι

Κοινό όνομα: Μαύρος γύπας, αμερικανικός μαύρος γύπας, Carrion crow, Black buzzard, Jim crow, Charleston eagle - Vellere που σημαίνει «δάκρυ» στα Λατινικά είναι η ετυμολογική ρίζα για τη λέξη vulturius, το λατινικό όνομα του όρνου. η μεταφορά ισχύει για τον τρόπο με τον οποίο οι γύπες σχίζουν στο λατομείο των καρφιών τους κατά τη διάρκεια της σίτισης. Το γυαλιστερό μαύρο φτέρωμα είναι το πιο προφανές χαρακτηριστικό του είδους. Περισσότερο

Το Nestling Black Vulture ενισχύθηκε για να φωλιάσει στο Noxubee NWR - Διδασκαλία του νεοσσού για σίτιση από το ράμφος Μια επίσκεψη παρακολούθησης στο υπόστεγο έδειξε ότι το υιοθετημένο ορφανό πήγε καλά. Ένας εκκολαπτόμενος Black Vulture από το Tennessee μεταφέρθηκε στο Κέντρο Άγριας Ζωής όταν ήταν δύο ημέρες παλαιός. Το αυγό είχε βρεθεί σε έναν αχυρώνα, και ο αγρότης είχε εκκολαφθεί το αυγό κάτω από μια λάμπα. Περισσότερο

Ο μαύρος γύπα έχει μήκος 24-27 ίντσες με άνοιγμα φτερών 54-59 ίντσες. Έχει μαύρο σώμα, κοντή, τετράγωνη ουρά και σκούρο γκρι κεφάλι και λαιμό χωρίς φτερά και ρυτίδες. Έχει αδύναμα πόδια και σχετικά ασθενές λογαριασμό. Έχει πλατιά, στρογγυλά φτερά που είναι λευκά στην κάτω πλευρά. Τα αρσενικά και τα θηλυκά μοιάζουν. Περισσότερο

Ο μαύρος γύπας είναι πιο συνηθισμένος στην ανατολική Βόρεια Καρολίνα, ενώ ο γύπας γαλοπούλας είναι πιο συχνός στα βουνά και στο Πιεμόντε. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο μαύρος γύπας είναι ένα μεγάλο μαύρο πουλί με άνοιγμα φτερών 4 1/2 έως 5 πόδια. Έχει μάλλον μικρή ουρά και μπορεί εύκολα να αναγνωριστεί κατά την πτήση με την παρουσία ενός εμφανούς λευκού μπαλώματος κάτω από κάθε άκρο πτέρυγας. Περισσότερο

Ευρωπαίο μαύρο αυγό γύπας στη φωλιά Mike Jones / www.flpa-images.co.uk Ευρωπαϊκό μαύρο γύπας γύπας στη φωλιά Jorge Sierra / www.osfimages.com Ευρωπαίος μαύρος γύπας ενήλικος με γκόμενα στη φωλιά Duncan Usher / www.ardea.com European black γύπας με γκόμενα στη φωλιά Duncan Usher / www.ardea.com Ευρωπαϊκή γκόμενα μαύρου γύπου στη φωλιά Valdimir Koblintsev / naturepl. Περισσότερο

Home Guide to Birds of North America Black Vulture Περιγραφή Περιγραφή - BREEDING MALE - Το Black Vulture έχει μαύρο φτέρωμα με ανοιχτόχρωμα άκρα των πτερυγίων που είναι ορατά κατά την πτήση. Έχει γυμνό, γκριζωπό μαύρο κεφάλι. γαλοπούλα θηλυκό - παρόμοια φύλα. Εποχιακή αλλαγή στην εμφάνιση - Κανένα. Περισσότερο