Andean Flamingo

Όπως όλα τα φλαμίνγκο, γεννά ένα λευκό ασπράδι αυγό σε ένα λάσπη.

Το Andean Flamingo έχει χαρακτηριστεί ως ευάλωτο (VU), θεωρείται ότι αντιμετωπίζει υψηλό κίνδυνο εξαφάνισης στην άγρια ​​φύση.



Το Andean Flamingo (Phoenicopterus andinus) είναι ένα είδος πουλιού στην οικογένεια φλαμίνγκο που περιορίζεται στις υψηλές Άνδεις στο νότιο Περού, τη Βολιβία, τη βόρεια Χιλή και τη βορειοδυτική Αργεντινή. Συνδέεται στενά με το μικρότερο φλαμίγκο του Τζέιμς, και τα δύο τοποθετούνται στο γένος Phoenicoparrus. Όπως όλα τα φλαμίνγκο, γεννά ένα λευκό ασπράδι αυγό σε ένα λάσπη. Τα φλαμίνγκο των Άνδεων, όπως όλα τα φλαμίνγκο, τροφοδοτούν φιλτράροντας μικρά αντικείμενα από νερό με τους εξειδικευμένους λογαριασμούς τους. Περισσότερο



Το φλαμίνγκο του James είναι μικρότερο από το φλαμίνγκο των Άνδεων και έχει ύψος 3 πόδια (90–92 cm) κατά μέσο όρο. Έχουν πολύ μακρύ λαιμό που αποτελείται από 19 μακρά αυχενικούς σπονδύλους επιτρέποντας πολλή κίνηση και περιστροφή της κεφαλής. Τα μακριά λεπτά πόδια τους τα χαρακτηρίζουν επίσης. Το γόνατο δεν είναι ορατό εξωτερικά αλλά βρίσκεται στην κορυφή του ποδιού. Η άρθρωση στο μέσο του ποδιού, η οποία θεωρείται ότι είναι η άρθρωση του γόνατος είναι στην πραγματικότητα η άρθρωση του αστραγάλου. Περισσότερο

μίνι χάσκι σκυλιά προς πώληση

Οι νεοσσοί των Άνδεων Φλαμίγκο στρογγυλοποιούνται στο Laguna Colorada της Βολιβίας, για μπάντες τον Απρίλιο του 2008. Τώρα απολαμβάνουν μια προστατευόμενη περιοχή 25 φορές μεγαλύτερη. Λα Παζ, Βολιβία: Οι εορτασμοί εδώ χθες σηματοδότησαν την αναγνώριση μιας περιοχής της νότιας Βολιβίας ως υγρότοπου διεθνούς σημασίας (ή της περιοχής Ramsar), της μεγαλύτερης που έχει δηλωθεί στην αλυσίδα των Άνδεων των 7.000 χλμ. Της Νότιας Αμερικής. Περισσότερο



Το Andean Flamingo είναι το μόνο είδος φλαμίνγκο που έχει κίτρινα πόδια και πόδια. Ο λογαριασμός του είναι κιτρινωπός όπως στο James Flamingo, αλλά με πολύ πιο εκτεταμένη μαύρη άκρη. Το Andean Flamingo κινδυνεύει να εξαφανιστεί λόγω του κυνηγιού, του μακρού κύκλου αναπαραγωγής του και του χαμηλού αριθμού τόπων αναπαραγωγής σε όλο τον κόσμο. Περισσότερο

Εκτιμάται ότι ο πληθυσμός των φλαμίνγκο των Άνδεων έχει μειωθεί έως και 24% από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 (2). Στα μέσα του 20ού αιώνα η συλλογή των αυγών ήταν ευρέως διαδεδομένη και χιλιάδες συλλέγονταν ετησίως, με καταστροφικά αποτελέσματα (2). Η επιδείνωση των οικοτόπων με τη μορφή εξορυκτικών δραστηριοτήτων και η πτώση της στάθμης των υδάτων, λόγω της ξηρασίας, έπαιξαν επίσης ρόλο στην παρακμή αυτού του είδους (2). Περισσότερο

Andean Flamingo Το Andean Flamingo (Phoenicopterus andinus) είναι ένα είδος πουλιού στην οικογένεια φλαμίνγκο που σχετίζεται στενά με το μικρότερο φλαμίνγκο του James και τα δύο τοποθετούνται στο γένος Phoenicoparrus. Κατανομή / Εύρος Το εύρος της περιορίζεται στις υψηλές Άνδεις στο νότιο Περού, τη Βολιβία, τη βόρεια Χιλή και τη βορειοδυτική Αργεντινή. Περιγραφή Το μεγαλύτερο μέρος του φτερού είναι λευκό ροζ. Περισσότερο



γερμανικός βοσκός μακράς γούνας

Το μεγάλο, όμορφο φλαμίνγκο των Άνδεων είναι ένα από τα τρία είδη φλαμίνγκο που προέρχονται από τις Άνδεις. Ένα σχετικά μακράς διάρκειας πουλί, αυτό το φλαμίνγκο μπορεί να ταξιδέψει σε μεγάλες αποστάσεις - από 200 έως περισσότερα από 700 μίλια σε μια μέρα. Η κίνησή του φαίνεται να επηρεάζεται ιδιαίτερα από περιβαλλοντικούς παράγοντες, ιδίως από την κατάσταση του προτιμώμενου οικοτόπου του στους υγροτόπους των Άνδεων, των οποίων οι υδροφορείς πρέπει να επαναφορτίζονται κάθε καλοκαίρι. Δυστυχώς, αυτοί οι υγρότοποι - και το φλαμίνγκο - αντιμετωπίζουν μια ποικιλία απειλών, συμπεριλαμβανομένης της εξόρυξης ορυκτών και της εκτροπής του νερού. Περισσότερο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το φλαμίνγκο των Άνδεων είναι και το πιο σπάνιο και ψηλότερο από τα έξι είδη φλαμίνγκο. Έχει παραδοσιακό ροζ χρώμα σε όλο το σώμα του, με ανοιχτό κίτρινο πρόσωπο και φτερά μαύρης ουράς. HABITAT: Αυτά τα φλαμίνγκο προτιμούν ρηχούς υγρότοπους σε διάφορα υψόμετρα των βουνών των Άνδεων. Οι περισσότεροι από αυτούς τους υγρότοπους είναι ενδορικοί, ή «κλειστά» υδάτινα σώματα που δεν στραγγίζουν στη θάλασσα, επομένως είναι επιρρεπείς σε στέγνωμα και βασίζονται στις καλοκαιρινές βροχές για να τους επαναφορτίσουν. Περισσότερο

Οι πτυχές του θέματος του φλαμίνγκο των Άνδεων συζητούνται στα ακόλουθα μέρη στο Britannica. Ανάμεικτες αναφορές * φλαμίνγκο (στο φλαμίνγκο (πουλί)) ... Δύο μικρότερα είδη που ζουν ψηλά στα Όρη των Άνδεων της Νότιας Αμερικής είναι το φλαμίνγκο των Άνδεων (Phoenicoparrus andinus) και η πηγή, ή το James ', φλαμίνγκο (Phoenicoparrus jamesi). Το πρώτο έχει μια ροζ ζώνη σε κάθε ένα από τα κίτρινα πόδια της και το δεύτερο ... Περισσότερο

μείγμα μαλτέζικου και poodle

Ένας αυτοσυντηρούμενος αιχμάλωτος πληθυσμός των φλαμίνγκο των Άνδεων υπάρχει στο Wildfowl and Wetlands Trust στο Slimbridge στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά τα πουλιά παρέχουν χρήσιμα ερευνητικά θέματα σχετικά με συμπεριφορικές πτυχές αυτού του είδους. Οι ανθρακωρύχοι των Άνδεων σκοτώνουν τα φλαμίνγκο των Άνδεων για το λίπος τους, πιστεύοντας ότι είναι θεραπεία για τη φυματίωση. Οι κάτοικοι της Μόσχας του αρχαίου Περού λατρεύουν τη φύση, δίνοντας έμφαση στα ζώα και συχνά απεικονίζουν τα φλαμίνγκο στην τέχνη τους. Βρέθηκε στο Songbird Remix Flamingos Ανακτήθηκε από το «http://www.empken.com/wiki/index. Περισσότερο

Το Andean Flamingo Phoenicoparrus andinus είναι το μεγαλύτερο φλαμίνγκο της Νότιας Αμερικής και βρίσκεται στα ψηλά οροπέδια των Άνδεων του Περού, της Χιλής, της Βολιβίας και της Αργεντινής. Διακρίνεται από όλα τα άλλα φλαμίνγκο από τα κίτρινα πόδια του, το ροζ-ιώδες φτέρωμα και τη μεγάλη ποσότητα μαύρου ορατού κατά την κούρνιασμα. Είναι πιο στενά συνδεδεμένο με το James Flamingo, και τα δύο είναι τα μόνα μέλη του γένους Phoenicoparrus. Περισσότερο

Το Andean Flamingo είναι ένα μεγάλο πουλί με ανοιχτό ροζ σώμα και βαθύ ροζ λαιμό, κίτρινα πόδια και ανοιχτό κίτρινο και μαύρο ράμφος. Τα μαύρα πρωτογενή φτερά αυτού του είδους σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο όταν είναι σκαρφαλωμένο. Το Andean Flamingo ζει στο ψηλό Οροπέδιο των Άνδεων του Περού, της Χιλής, της Βολιβίας και της Αργεντινής. Το είδος αναπαράγεται μόνο σε δέκα τοποθεσίες και οι αριθμοί έχουν μειωθεί απότομα από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Περίπου 34.000 Άντρες των Φλαμίγκο παραμένουν και η επιτυχία αναπαραγωγής είναι σταθερά χαμηλή. Περισσότερο

εργαστήριο rottweiler pitbull

Το Andean Flamingo έχει ροζ φτερά και λεπτά μακριά πόδια που μοιάζουν με κλαδιά. Ο αριθμός τους έχει πέσει στο σημείο που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν επειδή οι άνθρωποι παίρνουν τα αυγά τους και μολύνουν το περιβάλλον των λιμνών τους. Περισσότερο

Κατάσταση διατήρησης: Το φλαμίνγκο των Άνδεων είναι ευάλωτο Το ροζ χρώμα του φλαμίνγκο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την τόνωση της αναπαραγωγής, προέρχεται από την τροφή που τρώνε, συμπεριλαμβανομένων των φυκών, των διατόμων και των μικρών υδρόβιων εντόμων και καρκινοειδών. ?? Φλαμίνγκο σαν παρέα! Στην Ανατολική Αφρική, περισσότερα από ένα εκατομμύριο λιγότερα φλαμίνγκο μπορεί να συγκεντρωθούν - σχηματίζοντας τα μεγαλύτερα κοπάδια που είναι γνωστά σήμερα στα πουλιά. ?? Το να στέκεται στο ένα πόδι είναι πραγματικά η πιο άνετη θέση ανάπαυσης. Περισσότερο

Το φλαμίνγκο των Άνδεων είναι το μόνο είδος που έχει κίτρινα πόδια και πόδια. FLAMINGOS Τα μακριά πόδια και ένας μακρύς, κυρτός λαιμός είναι χαρακτηριστικά όλων των ειδών φλαμίνγκο. Γ. Παραρτήματα. 1. Πόδια LEG α. Τα πόδια των ενηλίκων φλαμίνγκο είναι μακριά και ατράκτωμα. Περισσότερο

Τα φλαμίνγκο των Άνδεων έχουν μια δυνατή φωνή που μοιάζει με εκείνη μιας χήνας που επικοινωνούν επίσης χρησιμοποιώντας ένα χαιρετισμό φτερών, τεντώνοντας το λαιμό τους και γυρίζοντας την ουρά τους. Το Habitat Andean Flamingos βρίσκεται στις λίμνες και τις λιμνοθάλασσες των βουνών των Άνδεων. Είναι πολύ αλαζονικά πουλιά και σχηματίζουν κοπάδια που περιέχουν χιλιάδες άτομα. Τα Diet Andean Flamingos είναι τροφοδότες φίλτρων και τρέφονται κυρίως με διάτομα και φύκια. Περισσότερο

Τα φλαμίνγκο των Άνδεων έχουν λιγότερα από 50.000 άτομα και τα φλαμίνγκο Puna ή James είναι λιγότερα από 100.000. Από τη δεκαετία του 1970, οι περισσότεροι πληθυσμοί φλαμίνγκο στη Νότια Αμερική μειώθηκαν απότομα. Η ανθρώπινη δραστηριότητα προκαλεί τα πιο σοβαρά προβλήματα για τα φλαμίνγκο, λόγω της εξόρυξης λιθίου, της εκτροπής του νερού, της συλλογής αυγών, της γεωργίας, των βιομηχανικών έργων, των σχετικών με τον τουρισμό διαταραχών και της εισαγωγής ψαριών σε λίμνες. Άλλα πουλιά και μερικά θηλαστικά τρώνε τα αυγά και τους νεοσσούς. Ωστόσο, υπάρχει ελπίδα για αυτά τα όμορφα πουλιά. Περισσότερο